Jeg kommer meget gerne ud til mine kunder
og oplever jeres formuleringer og ønsker til projektet

 

Kort fortalt om virksomheden

Sjoukje – Design & illustration er en enkeltmandsvirksomhed, der har UX venligt design, illustration og visuel kommunikation som kernekompetence.

Vælger du mig til en opgave, er det én og samme person du er i dialog med i hele forløbet. Der går ikke noget tabt i overlevering internt i design-huset. Jeg lytter til dine/ jeres ønsker og behov, og jeg omsætter dem til en visuel/verbal kommunikation, der passer til formålet og situationen. Jeg er ikke tekstforfatter, men jeg giver sparring til verbal ordlyd, hvor det behøves. Ord og billeder taler sammen, og den overordnede kommunikation og rammerne uden om selve min levering, er meget vigtig i vores samarbejde.

 

Sjove og spændende kunder

Jeg elsker samarbejdet med forskellige typer af kunder og er stolt og glad for at kunne præsentere HOFOR, Html24, Hallerup.net, Linnanmäki (Tivoli i Helsinki), Artbank, samt mindre virksomheder i mit nærområde.

Jeg samarbejder med udviklere og er også underleverandør til udviklings- eller designhuse. Alt afhængigt af budget og krav til løsningen, udfører jeg også selvstændigt digitale projekter. Tilsvarende med print og kampagne.

 

Min baggrund

Jeg er oprindeligt uddannet både i grafisk design (Buenos Aires) og i dansk og kommunikation fra Nordisk Filologi (København).

Jeg har 8 års bureau erfaring (Kathart Interactive) og har både fungeret som Art Director, IA’er, illustrator og daglig projektleder.

Jeg har siddet i projektleder-rollen ‘på den anden side af bordet’ som den, der køber grafiske ydelser, i en stilling som PR- og informationskonsulent for en børneorganisation.

Se profil på linked In

 

Kunder i tidligere stillinger

Finansrådet, Telia, DR, Bolia, FDM, Danske Spil, Star Tours, Nykredit, FDB, COOP, Politiet, De Danske Bilimportører, Gentofte Kommune, Orbicon med flere.